Smart control – Inteligencia, ktorá sa o Vás postará

So zónovou reguláciou si znížite náklady na vykurovanie o štvrtinu

Kúrenie je vo väčšine domácností tou oblasťou, ktorá spotrebuje najviac energie a pritom je často zanedbávaná. V dnešnej uponáhľanej dobe sa veľmi často stáva, že v zimnom období ľudia zabúdajú stlmiť kúrenie pred odchodom do práce alebo na zimnú dovolenku a zbytočne vyhrievajú úplne prázdny byt alebo dom. Našťastie, na každý problém existuje riešenie. Ušetrite peniaze ovládaním vykurovacieho systému samostatne v každej izbe. Ak máte viacizbový byt alebo rodinný dom, najúspornejším a najkomfortnejším riešením je vytvorenie inteligentnej zónovej regulácie.

Bezdrôtovú inteligentnú zónovú reguláciu Vám nainštalujeme od kvalitného výrobcu FIBARO!

Jej inštaláciou môžete získať niekoľko výhod:

Zmyslom zónovej regulácie je nevykurovať celú domácnosť, ale len tie časti, kde to potrebujete. Len si skúste predstaviť, aké by to bolo, keby sa Vám v miestnostiach teplota regulovala podľa toho, či ste doma alebo ste v práci. Dokonca by bola v každej miestnosti iná, nakoľko v spálni je ideálna teplota 18 °C, v obývačke 22 °C a v kúpeľni 24 °C. Toto Vám dokáže priniesť inteligentný systém kúrenia a zónová regulácia radiátorov, ktorá je s daným systémom plne automatická.

Teplotu môžete meniť manuálne, na diaľku pomocou aplikácie alebo nechať všetko na automatiku.

Rozdielne izby + rozdielne teploty = veľká úspora

Pomocou mobilnej aplikácie si jednoducho vytvoríte časový harmonogram, ktorý sa prispôsobí vaším životným potrebám. Pre vytvorené zóny môžete vytvoriť časový program na každý deň v týždni alebo si ich môžete rozdeliť napríklad na pracovné dni a víkendy. Nastavte si, aká má byť teplota v určitom časovom úseku a v ktorej zóne. Z pohodlia gauča si môžete nastaviť požadovanú teplotu v spálni alebo skontrolovať, či niekde nefúka studený vzduch cez otvorené okno.

Systém sa učí, kedy by mal začať kúriť, aby sa dosiahla nastavená teplota a tiež kedy má prestať vykurovať, aby bola vo zvolenom čase udržaná teplota na požadovanej úrovni. Prehľad o stave vykurovania máte vždy k dispozícii v aplikácii.

Zónová regulácia kúrenia dokáže byť inteligentná:

Inteligentná zónová regulácia sa nemusí riadiť iba bežným harmonogramom. Môže sa prispôsobovať rôznym situáciám:

Inštalácia zónovej regulácie:

Mali by ste záujem o tento skvelý systém, ale obávate sa stavebných zásahov vo Vašom hotovom dome alebo byte? Nemusíte! Zónovú reguláciu je možné nainštalovať už aj do existujúcich domov, bytov tiež aj hotelov, škôl, a ďalších rôznych prevádzok. Inštalácia je jednoduchá, čistá, bez nutnosti stavebných úprav, pretože sa jedná o bezdrôtový systém.

Systém je možné nainštalovať na akýkoľvek bežne používaný typ kúrenia, či už na klasické radiátory, elektrické podlahové kúrenie, teplovodné podlahové kúrenie, a pod.

Zaujímala by Vás cena zónovej regulácie vykurovania pre Vašu domácnosť?

Kontaktujte nás a my Vám vypracujeme cenovú ponuku zadarmo! 🙂

Exit mobile version